Bel ons:0618115368
Background Image

Diensten

Home  /  Diensten

Personenvervoer: Taxi FIJN beschikt over een zeer divers wagenpark. Naast onze luxe taxi’s beschikken wij ook over een 8-personen bus. In al onze voertuigen is het tevens mogelijk om te pinnen.
Zakelijk vervoer: Bij Taxi FIJN is de klant in goede handen. Wij brengen u of uw medewerkers veilig en snel naar de gewenste locatie. Wij beschikken over de auto’s die uw reis comfortabeler kunnen  maken en ruimte bieden voor werk.  Belt u ’s morgens of ’s avond laat, Taxi Fijn staat altijd paraat.

 

Schoolvervoer: Heeft u kinderen die per taxi naar school gebracht moeten worden onder speciale begeleiding? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen schoolvervoer voor diverse opdrachtgevers.

 

Luchthavenvervoer: Wilt u zonder zorgen en veilig naar de luchthaven van uw keuze dan bent u bij ons op het goede adres. Onze chauffeurs brengen u naar de gewenste luchthaven of halen u op, op de gewenste dag.

 

Groepsvervoer: Heeft u een feestje vanavond maar niemand wilt bobben? Geen probleem, wij zorgen dat u veilig gebracht en eventueel opgehaald wordt op de gewenste locatie.

 

Trouwvervoer: Wilt u uw speciale dag afmaken met een chique auto? Dat kan bij ons. Wij verhuren onze auto’s ook voor speciale gelegenheden, inclusief chauffeur.

 

Heeft u een vraag over de genoemde diensten? We gaan er graag met u over in gesprek. Neem gerust  contact op met ons .